RUSFIN AvalehtSuverehvidTalverehvidInfoTeenusedPakkumisedKontakt

info@rehvid24.ee

+372 44 22 333

Suverehvid Talverehvid
x
< Blogi

Nexen suverehvid - ülevaade

Lõuna-Korea päritolu Nexen pakub laia valikut sõiduauto rehve aastaringseks liiklemiseks. Kumho ja Hankook’iga kohalikul turul konkureeriva Nexen'i rehvivalik on tänaseks tublisti esindatud üle kogu maailma. Samuti on testidelt ning konkursidelt ka hulgaliselt auhindu kaasatud valdkonnas, kus tehnoloogiliste uuenduste konkurents on väga tihe niigi kitsas sektoris. Nexeni tubli töö tulemusel leiab uuenduslikke suverehve nüüdseks ka mitmete uute autode baasvarustuses. Nexen suverehvid ja aastaringsed lamellid on hea valik neile, kes otsivad mõistlikus hinna-kvaliteedi formaadis rehviringi mugavaks ja ohutuks liiklemiseks. Valikus on erinevaid mudeleid sõiduautodele ning maasturitele, rehve universaalseks, mugavaks, või sportlikumaks sõiduks. Samuti toodab Nexen vastupidavaid, vaikseid ja turvalisi rehve ka kaubikutele ning elektriautodele.

Suverehvid
1. TAVASÕIDUK
2. MAASTUR
3. LINNAMAASTUR
4. SPORT
5. ELEKTRISÕIDUK
Lamellrehvid
6. ALL-SEASON LAMELLREHVID


 

1. NEXEN SUVEREHVID TAVASÕIDUKILE

N'Fera
N’Fera Primus / N’Fera Primus QX / N’Fera Primus V / N’Fera Supreme / N’Fera Sport / N’Fera SU1 / N’Fera RU1
N'Blue
N'Blue HD Plus
N'Priz
N’Priz SH9i

 

N’Fera Primus

Preemium-klassi suverehv linnamaasturile ja tavasõidukile
Nexen N´FERA Primus
Mugavaks ja stabiilseks sõiduks loodud N’Fera Primus on viie uue linnamaasturi baasvarustuses. Vesiliugu sattumise vähendamine ja täiustatud pidurdustõhusus märjal teekattel tänu 3+1 laiale äravoolusoonele. Tugevad turvise ribid stabiilsuse ja kohese käsitsemisvõime suurendamiseks, 3D külgmised sooned vähendavad pidurdusteekonda kuival ja märjal asfaldil. RoadsWear turvisemustri kulumisseisundi visuaalne indikaator. 
Standardvarustuses järgmistel linnamaasturitele: Jeep Compass PHEV, Jeep K8, KIA Sportage, Hyundai Tucson, Alfa Romeo Tonale.
  • Laius: 185 - 245
  • Kõrgus: 40 - 65
  • Diameeter: 15” – 19”

 

N’Fera Primus QX

Sportlik suverehv
Täiustatud jõudlus kuival ja märjal teekattel, ühtlane kulumine, stabiilsus ja mugavus on Nexen’i peamised märksõnad Primus QX kirjeldamiseks. Uuendatud lamellide kujundus tagab maksimaalse haarduvuse sõites otse või kurvides. Simulatsioonitehnoloogial valmistatud 3+1 kanalit on loodud parema hüdrojõudluse jaotuseks, kus erinevad soone laiused parandavad vee väljajuhtimist.

Optimeeritud energiatõhusaks kasutuseks
Täiustatud sõidustabiilsus ja mugavus. Sisemisest laiem väline õlaplokk tagab ekstra stabiilsuse kurvides. Tie-bar tehnoloogia on kausutusel sõidustabiilsuse ning mugavuse tõstmiseks, kus välise õlapiirkonna soontes olevad lisatugevdused parandavad sõidustabiilsust kiiretel kurvidel. Järgmise põlvkonna polümeer ja ühendusainete kasutus turvises parandab haardumist ja vähendab veeretakistus teel, mis parandab ebaühtlast kulumist ja aitab vähendada ka kütusekulu.
  • Laius: 205 – 275
  • Kõrgus: 35 – 55
  • Diameeter: 16” – 20”

 

N’Fera Primus V

Stabiilne ja mugav keskklassi suverehv
Täiustatud muster ja stiilne külgseina disain. Neli laia kanaliga soont pakuvad paremat drenaaži ja jõudlust just märjal teel sõites. Faasitud külgmised sooned on kasutusel sujuvama sõidu saavutamiseks. Soontes on kasutusel ka jahutustihvtid paremaks temperatuuri stabiliseerimiseks, mis omakorda vähendavad kivikeste kinnijäämist mustri vahele. Suurem keskribi jäikus tagab parema stabiilse suurtel kiirustel sõites.
  • Laius: 185 - 235
  • Kõrgus: 40 - 65
  • Diameeter: 13” – 18”

 

N’Fera Supreme

Vaikne ja stabiilne preemium-lamellrehv
Suurepärane jõudlus kuival ja märjal asfaldil - N’Fera Supreme on loodud mugavuse ja madal müratase saavutamiseks kogu rehvi eluea vältel.
Neli laia pikisuunalist soont tagavad hea drenaažijõudluse. Jõudlusele optimeeritud õlaplokk on loodud maksimaalseks haarduvuseks kurvides, seda ka suurtel kiirusetel. Täiustatud stabiilsus ja sirge roolimine tänu keskmistele mustriplokkidele, milles külgmiste lamellsoonte disain pakub lisastabiilsust ka lumes.
  • Laius: 195 - 275
  • Kõrgus: 35 - 70
  • Diameeter: 16” – 20”

 

N’Fera Sport

Sportlik premium-klassi suverehv
Nexen N´Fera Sport
N’Fera Sport pakub suurepärast jõudlust ja käsitlemist kuival ja märjal teel. Lai pikisuunaline soon täiustatud drenaažijõudluseks, lai välimine ploki disain juhitavuse parandamiseks kuival ja märjal teel, seda ka suurtel kiirustel. Jäik keskplokk parema juhtreaktsiooni ja stabiilsuse saavutamiseks. Välised soonte seinad on loodud paremaks haarduvuseks kiiretes kurvides. 
RedDot ja PinUp disainiauhinnad võitnud N’Fera Sport on baasvarustuses järgmistel mudelitel: BMW 2-seeria Active Tourer, Porsche Panamera G2 PA, Audi A3, Seat Leon, Volkswagen Golf ja KIA K8 ning EV 6.
  • Laius: 215 - 295
  • Kõrgus: 30 - 55
  • Diameeter: 17 - 20

 

N’Fera SU1

Premium-sport suverehv

Hulgaliselt auhindu võitnud N’Fera SU1 omab suurepärast jõudlust just märjal teel sõites. Parandatud käsitlemine tänu nelja laia pikisoone kasutamisele tagab tugeva drenaažijõudluse. Külgmiste põikisoonte eesmärk on ennetada vesiliugu sattumist, kolm keskplokki tagavad sirgjoonelise sõitmise, optimeeritud õlaplokk aga maksimaalse haardumise kurvides. 
Originaalvarustuses järgmistel sõidukitel (kindlates rehvi suurusvahemikes): Renault Lodgy/Dokker LRR, Seat Ibiza, Skoda Fabia NF, Skoda Scala, Volkswagen Polo, Volkswagen Caddy 5, KIA K3, KIA Soul, KIA Soul EV, Hyundai Kona PE, Hyundai Kona EV, Hyundai Venue.
 

N'Fera RU1

 NEXEN N FERA RU1
3+1 asümmeetrilised sooned, parem drenaažijõudlus kitsastele soontele välisküljel. 1 kitsas soon välisküljel juhitavuse parandamiseks. Vaiksed lamellsooned mustrimüra vähendamiseks, tasakaalustatud sise- ja välissooned stabiilsuseks suurtel kiirustel sõites.
Originaalvarustuses Porsche Macan LZV, Jeep Compass ICE, Skoda Kodiaq linnamaasturitel.
  • Laius: 205 - 285
  • Kõrgus: 35 - 65
  • Diameeter: 16" - 20"

 

N’Blue HD Plus

Mitmeid teste ja auhindu võitnud N’Blue HD Plus on keskkonnasäästlik ja jõuline rehv suvistesse tingimustesse
N BLUE HD PLUS XL
Suurepärane jõudlus kuival ja märjal teel sõites, samas säilitades mugavuse ja madala kütusekulu. Neli laia pikisuunalist soont tagavad hea drenaaživõime, kõrge jäikusega õlaplokk on kasutusel täiustatud juhitavuse tagamiseks kurvides. Keskribide jäikus on optimeeritud täiustatud sõidustabiilsuse saavutamiseks, külgmised sooned suurenenud sõidustabiilsuseks märjal teel liigeldes. 
Baasvarustuses järgmiste sõidukite rehvisuurustes: Hyundai Accent, KIA Rio, Renault Lodgy, Dacia Dokker, Seat Ibiza, Skoda Fabia NF & NRR, Skoda Karoq, Volkswagen Polo, Kia Morning, Kia Pride.
  • Laius: 145 - 235
  • Kõrgus: 50 - 70
  • Diameeter: 13 - 17

 

N’Priz SH9i

Tugev ja vastupidav rehv suvistesse tingimustesse
3D sektsioon disain on loodud parema pidurdustõhususe saavutamiseks. Kolm kanali põhisoont tagavad parema drenaažijõudluse, võrdne plokijaotus ennetab ebaühtlast kulumist. Asümmeetriline turvisekujundus, kus väline muster tagab sujuva juhitavuse ning sisemine muster paremad omadused märgades tingimustes. Lisakaitse teelt pärinevate kahjustuste vältimiseks.
  • Laius: 145 - 235
  • Kõrgus: 45 - 80
  • Diameeter: 12” – 16”


 

2. NEXEN SUVEREHVID LINNAMAASTURITELE

N’Fera Sport SUV / N’Fera Supreme SUV / N’Fera RU1

 

N’Fera Sport SUV

Sportlik linnamaasturi suverehv
Suurepärane käsitlemine kuival ja märjal teekattel. Lai pikisuunaline soon tagab täiustatud drenaažijõudluse, lai välimise ploki disain aga hea juhitavuse kuival ja märjal teel, seda ka suurtel kiirustel. Jäik keskplokk tagab täiustatud juhtimisreaktsiooni ja stabiilsuse. Välispoolse soonega seina kujundus tagab juhitavuse kurvilistel teedel või suurtel kiirustel sõites.
  • Laius: 215 – 275
  • Kõrgus: 45 – 65
  • Diameeter: 16” – 20”

 

N’Fera Supreme SUV

Suurepärane jõudlus kuival ja lumisel teekattel, mugav sõit ja madal müratase.
N’Fera Supreme SUV rehv loodud on pikale kestvusesele. N’Fera seeriale omased neli laia pikisuunalised soont tagavad parema drenaažijõudluse, optimeeritud õlaplokk hoolitseb maksimaalse haardumise eest kurvides ja lisastabiilsuse suure kiirusega sõites. Täiustatud stabiilsus sirgel teel ka maasturiga. Külgmiste soonte disain on loodud täiustatud stabiilsuseks lumes sõites.
  • Laius: 225 – 275
  • Kõrgus: 45 – 60
  • Diameeter: 17” – 22”

 

N’Fera RU1

NEXEN N FERA SU1 XL
Auhinnatud N’Fera RU1 on Jeep Compass ICE, Porsche Macan PA & Macan PA LZV ja Skoda Kodiaq originaalvarustuse baasrehv. Suurepärane jõudlus kuival ja tugev drenaažijõudlus märjal teel liigeldes. Hea käsitlemine tänu 3+1 asümmetrilistele soontele, kus 1 välisküljel asuva kitsas soon parandab juhitavust just kurvilistel teedel. Vaiksed lamellid tagavad vähendatud mustrilt pärineva müra. Sisemised/välised tasakaalustatud ribid pakuvad stabiilsust suurtel kiirustel sõites.
  • Laius: 205-285
  • Kõrgus: 35-65
  • Diameeter: 16” – 20”

 

 

3. NEXEN SUVEREHVID MAASTURITELE

N’Priz RH7 / N’Fera RU5 / Roadian HTX RH5 / Roadian AT PRO RA8 / Roadian AT 4x4 / Roadian MTX


 

N’Priz RH7

Kaukestev maasturirehv
Mugav ja madala müratasemega kauakestev maasturirehv. Jõudlus kuival teel ja hea märgpidurdus tänu neljale laiale pikisuunalisele soonele. Ühtlase kulumise saavutamiseks on plokkide jäikust tugevdatud. Keskmine ribiplokk tagab täpse ja sirgjoonelise roolimise. 3 ja 4 divisjon-disainiga drenaaz tagab hea kuuletatavuse ka märjas. Tugevdatud ploki jäikus tagab täiustatud kurvide läbimise, keskmine ribiplokk aga kindla roolimise.
Orignaalrehv Mitsubishi Outlander Sport, Renualt QM 6, SsangYong Korando, Torres, G4 Rexton ja Rexton SPO varustuses.
  • Laius: 205 – 285
  • Kõrgus: 45 – 70
  • Diameeter: 16”- 22”

 

N’Fera RU5

Mugav ja ohutu rehv nii kuival kui märjal asfaldil
Nexen N’Fera seeriale kohane neli laia pikisuunalist soont parema drenaažijõudlus tagamiseks. Keskplokk tõstab stabiilsust suurtel kiirustel sõites. Mikrosooned optimeeritud veojõud tagamiseks. Kahe ribi rakendamine tagab suurema stabiilsuse ja mugavuse.
  • Laius: 205 – 315
  • Kõrgus: 35 – 65
  • Diameeter: 16” – 20”

 

Roadian HTX RH5

Täiustatud mugavus ja madal müratase ka pikaajaliselt vastupidava rehvi koosluses
Suurem lamellide tihedus koos siksakilise turvisega täiustatud veojõu ja pidurdajõudluse saavutamiseks. Suur õlaplokk pakub kindlamat juhitavust. Ainulaadne lamell soones parandab muda eemaldamise jõudlust. Mitme järjestusega kesk- ja õlariba tagavad parema mürasummutuse ja ühtlase kulumise eest.
  • Laius: 215 – 285
  • Kõrgus: 55 – 75
  • Diameeter: 15” – 20”

 

Roadian AT PRO RA8

Pikaajaline turvise eluiga ja suurepärane maastikuvõimekus
Tänu kahekordsele plokikujundusele on vähendatud kivikeste kinnijäämist, mikrosoonte olemasolu täiustab veojõu tagamist. Astmeline keskribi paremaks haakuvuseks pidurdades ja lai õlaplokk täiustatud juhitavuseks.
  • Laius: 205 - 315
  • Kõrgus: 45 - 85
  • Diameeter: 14” – 22”

 

Roadian AT 4x4

Parandatud juhitavus, pidurdus ja vastupidavus – Roadian AT 4x4 on kütusesäästlik laia ja tugeva mustriga maasturi rehv. Tugev ja lai keskplokk, ehk lai turvis ja kindel ploki kuju tagavad ühtlase kulumise ja juhitavuse optimeeritud soone suhtes. Optimaalne soone läbipaistvus tagab tasakaalustatud sõiduomadused nii maanteel kui ka maastikul. Ühe sammuga mustritüüp tagab hea juhitavuse ja kaitseb ebakorrapärase kulumise eest. Tõstetud õlaprofiili eesmärk on vähendada õla abrasiivset kulumist liigsel sõitmisel.
  • Laius: 205-285
  • Kõrgus: 50-85
  • Diameeter: 14” – 20”

 

Roadian MTX

Tõhus haarduvus ja stabiilne kulumine – Roadian MTX omab muutuva kaldega turviseplokke patendeeritud mürasummutuse tehnoloogial. Suurem sõidustabiilsus ja jõudlus, kus ka pikaajalisusele panustatud on. Maastikurehv mis sobib nii mudasele maastikule kui ka lumme tänu agressiivsele külgseina mustrile. Optimaalse jalajälje ja ploki jäikuse tagamiseks on mustril ka väikeste kivide eemaldav disain.
  • Laius: 235 – 315
  • Kõrgus: 55 – 85
  • Diameeter: 16” – 22”


 

4. NEXEN SUVEREHVID ELEKTRIAUTODELE

Roadian GTX EV / N’Fera Sport EV / N’Blue EV / Milecap 2 EV / N’Fera AU7 EV

 

Roadian GTX EV

Elektriautodele mõeldud rehv suuremaks väändemomendiks ka raskema kaalu juures
  • Optimeeritud sooned tagavad sujuva kiirenduse ja tõhusa pidrudamise, mustri keskploki jäikuse suurendamine on loodud haarduvuse tagamiseks ja rataste libisemise vältimiseks.
  • Rehviplokkide jäikus tagab ka maksimaalse kontaktpinna ja hea haarduvuse, mustriplokkide paigutus on loodud madalama mürataseme saavutamiseks. 
  • Mustri keskploki jäikuse suurendamine tagab haarduvuse ja jäikus maksimaalse kontaktpinna.

 

N’Fera Sport EV

Disain suurema väändemomendi tagamiseks
Optimeeritud soon väldib kalduvust kiirendamisel ja tõstab pidurdusvõimekust tänu tugevdatud keskploki jäikusele. Ploki jäikus ja mustrikujundus tagab maksimaalse kontaktpinna ning väldib rataste libisemist kiirendusel ja pidurdamisel. Samuti on kasutusel spetsiaalne mustrijärjestus teelt pärineva müra vähendamiseks.
  • Kia EV6 baasvarustuse orignaalrehv 235/55 R19 suuruses
  • Nexen N’Priz on ametlik KIA Niro elektriauto rehv 215/55 R17 suuruses
  • 235/55 R19 Nexen Roadian GTX EV rehvisuurus on KIA EV6’e baasvarustuses.

 

N’Blue EV

Suverehv elektriautodele, kus rehvi omadused on loodud suuremate jõudude hajutamiseks. Ühtlane kulumine tänu Chamfer-disainile mis tagab rehviturvise jäikuse ja maksimaalse kontaktpinna teega. Samuti on kasutusel ka madala mürataseme saavutamiseks loodud spetsiaalne mustriplokkide paigutus.
Nexen N’Blue EV on lisaks ka KIA Soul EV baasvarustuse rehv 205/60 R16 möödus.
 

MileCap 2 EV

Kesk-Euroopa tingimustesse loodud MileCap 2 EV omab kõiki elektriauto rehvide kriteeriumeid – jõudlus, vaikus ja sujuv roolimine. Mustri keskplokki on erinevalt tavarehvidest jäigemaks muudetud, et tagada parim haarduvus kuivas ja pidurdusvõimekus ka märjal teekattel. MileCap mudelinimi viitab ka rehvi pikemale elueale, kus rehvi omadused säilivad ka suurema kilometraazi läbimisel. Antud mudeli eripäraks on ka madalam veeretakistus, mis omakorda paremat kilometraazi pakub.
 

N’Fera AU7 EV

Tõmbejõudluse jaoks loodud AU7 EV on spetsiaalne rehv elektriautodele. Kindel haare ka suurema väändemomendi puhul, kus rehvi läbipainduvust on vähendatud. Mitmejadaline turvis ja optimeeritud mustriplokkide paigutus tagab madala mürataseme. Hea haarduvus märgade ilmade puhul tänu optimeeritud lamellide, mikrovagude ja soonte kujule vaikseks ning ohutuks liiklemiseks.


 

5. NEXEN SPORTREHVID

N’Fera SS01 / N’Fera SW01 / N’Fera SUR4G

 

 

N’Fera SS01

Võidusõidurehv parimaks kurvide läbimiseks ja kiireks sõiduks kuival asfaldil. Kasutusel vaid ringrajasõitudel.
  • 280/680 R18
  • 250/650 R18
  • 240/640 R18

 

N’Fera SW01

Ringrajale mõeldud võidusõidurehv parimaks haarduvuseks märjal asfaldil
  • 280/680 R18
  • 280/640 R18

 

N’Fera SUR4G

Sportrehv parimaks haarduvuseks vihmasele ja kuivale asfaldile. Vertikaalne tugevdus, tugevdatud keskribi ja diagonaalplokid maksimaalse haarde saavutuseks.
N’Fera SUR4G on Dodge Challenger SRT originaalrehv 275/40 R20 möödus.
  • Laius: 205 - 275
  • Kõrgus: 35 - 55
  • Diameeter: 16” – 20”


 

6. NEXEN ALL-SEASON LAMELLREHVID

Roadian GTX / N’Blue 4 Seasons / N’Blue 4 Season 2 / N’Fera AU 5 / N’Fera AU 7 / N’Priz AH 5 / N’Priz AH 8

 

 

Roadian GTX

M+S Kesk-Euroopa lamell
Kauakestva turvisega rehv mis tagab mugavuse ja madala mürataseme. Stabiilne sõit ka täiskoormusel tänu optimeeritud rõhuhajutusele, mille lamellide disain tugevdab sõiduomadusi igas olukorras. Optimeeritud soone ja lamellide nurk suurendab ploki jäikust ja tagab ühtlase kulumise, pikisuunaline poolsoon parandab haarduvust kurvides. Baasvarustuses kümne linnamaasturi rehvidena.
  • Laius: 205-285
  • Kõrgus: 40-75
  • Diameeter: 15” – 22”

 

N’Blue 4Seasons

Auhinnatud 4-hooaja lamellrehv
4Seasons 1 mudel on hea hinna-kvaliteedi suhtega lamellrehv, mis ka mitmeid teste hing auhindu võitnud on. Ümarad V-kujulised sooned paremaks vee väljajuhtimiseks, aastaringne rehvimuster ja 3D siksakilisesed mustriservad paremaks haakuvuseks lumes. Multi-Season Sipe tehnoloogia abil koos spetsiaalse jäikusega on ühtlane jõudlus saadaval kogu aasta vältel.
  • Laius: 155 - 255
  • Kõrgus: 40 - 70
  • Diameeter: 13” – 18”

 

N’Blue 4Seasons 2

EU-tähisega kõrgtehnoloogiline lamellrehv
Kuni 30% pikem eluiga võrreldes eelneva mudeliga - Nexen N’Blue 4 Seasons 2 pakub erakordset stabiilsust ja juhitavust kõigis ilmastikuoldues. Rehvisegu mis kohaneb vastavalt temperatuuridele – lisapaindlikkus külmas ning jäikus soojades tingimustes. Uuenduslik rehvitehnoloogia on loodud just Euroopa teedele. Haarduvust parandav vaigu-tehnoloogia parandab pidurdustõhusust, õhukesed mikrosooned koos lainekujulise mustriga tagavad silmapaistva jõudluse vihmasel või lumistel teeoludel. Lisahaarduvus lumes tänu saetera-kujulisele mustriservale.
  • Laius: 175 - 255
  • Kõrgus: 35 - 70
  • Diameeter: 15” – 20”

 

N’Fera AU5

Auhinnatud rehv turvaliseks liiklemiseks. Kauakestev premium-rehv mis tagab madala sõidumüra ning hea sõidumugavuse. Suure jäikusega külgplokk paremaks haarduvuseks kurvides. Optimeeritud soojusjaotus ja ebaühtlase turvise kulumise ennetamiseks. Sisemine hammastik parema sõidustabiilsuse saavutamiseks märjal teel sõites.
Originaalvarustuses Hyundai Grandeur ja Grandeur HEV sõidukitel.
  • Laius: 205 - 275
  • Kõrgus: 30 - 65
  • Diameeter: 16” – 20”

 

N’Fera AU7

Auhinnatud aastaringne premium-rehv
Pikaks läbivuseks ja mugavaks sõiduks loodud N’Fera AU7 omab ka madalat mürataset ning head juhitavust märjal teekattel. Keskribi disain lisastabiilsuse loomiseks suurtel kiirustel ja sirgjoonelisel sõidul, väline õlaplokk sõidumüra vähendamiseks ja mugavuse tõstmiseks, sisemine õlaplokk paremaks haarduvuseks kurvilistel teedel. 3D Sipe & Fin Sipe tehnoloogiad tagavad kindlama haarduvuse ka lumes. Baasvarustuses järgmiste sõidukite teatud rehvisuurustes: Volkswagen Jetta F/L, Kia K8
  • Laius: 205 - 275
  • Kõrgus: 35 - 60
  • Diameeter: 16” – 20”

 

N-Priz AH5

Suvetingimustesse mõeldud mugavust ning vaikust pakkuv sõiduauto rehv. Neli laia pikisuunalist soont on kasutusel paremaks drenaažijõudluseks, tugev külgsein parandab kuuletatavust kurvides. Kahekordsed lõhed parandavad plokkide vastupidavust pikema eluea saavutamiseks. 175/65 R14 rehvisuurus on baasvarustuses Kia Morning ja Chevrolet Spark sõidukitel.
  • Laius: 155 - 235
  • Kõrgus: 50 - 75
  • Diameeter: 13” – 17”

 

N’Priz AH8

Heade omadustega keskklassi lamellrehv
Suurepärane jõudlus kuivale asfaldile. Väiksem kütusekulu, mugav, sujuv ja madala müratasemega N’Priz AH8 omab ruudustikukujulist lamellide ristpaigutust, mis ühtlustab plokijaotust õlgades, vähendades sellega plokkide pinget. Poolribi muster keskel tagab sirgjoonelise sõitmise. Erinevate suuruste vältel on N’Priz AH8 ka laia valiku uute automudelite baasvarustuse originaalrehvina.
  • Laius: 175 - 245
  • Kõrgus: 45 - 70
  • Diameeter: 13” – 18”

:

LOE LISA